Commissies

Nova Melodica is een vereniging waar veel georganiseerd wordt. Naast het bestuur zijn er een aantal commissies in het leven geroepen:

Liedjescommissie: Muziek kiezen die we met ons koor en combo kunnen en willen zingen is niet altijd even gemakkelijk. Daarom houdt deze commissie zich hiermee bezig. Hier zit natuurlijk onze dirigent in en minimaal één combolid. Daarnaast bestaat de commissie uit enkele zingende leden.

Kampcommissie: Het (jaarlijkse) kampweekend wordt tot in de puntjes verzorgt door de kampcommissie. Zij boeken de accommodatie, maken een programma en verzorgen het inkopen van eten en drinken.

Feestcommissie: Bij inspanning hoort ook ontspanning. Hiervoor zorgt onze feestcommissie door ons regelmatig te verrassen met een leuke of smakelijke activiteit.

Combonootcommissie: Twee keer per jaar verschijnt ons verenigingsblad ‘de Combonoot'. Er is een speciale redactie die voor de samenstelling van het blad zorgt. Het streven is een leuke mix van koorroddels en serieuze informatie te maken.

PR-commissie: PR is een belangrijk onderdeel van ons koor. Daarom hebben we hier speciaal een commissie voor samengesteld. Zij houden zich bezig met pr-werk voor concerten en optredens, open avonden en het bijwerken van onze facebook pagina. (www.facebook.com/novamelodica)